SH0914 Zgare per Barbeque

3,300 L

Barbecue (skarë) e rrumbullakët me 4 këmbë.

Jashtëzakonisht praktike dhe me rrota

E pajisur me kapak (për ruajtjen e nxehtësisë), me mbajtëse hiri me dorezë, me hapësirë për ajrosje dhe me 2 rrota.

Pesha 3,6 kg. Përmasat: 43 x 72 cm

Porosit ne moment
SKU: 120103152021 Category:
Call Now ButtonTelefono tani