Mushama Shiu Universale

1,100 L

Mushama shiu unisex, material kundra ujit e lehte per tu mbajtur dhe per tu marre me vete.

E pajisur me kapuc dhe kapese L 160-170, XL 170-175, XXL 175-180

Porosit ne moment
Telefono tani