SZ0601 Cader Kampingu Automatike 200x200x135cm

4,490 L

E pershtatshme per 4 persona
Tenda ka 1 derë të madhe hyrëse me pëlhurë rrjetë dhe nje tjeter qe e mbyll perfundimisht për hyrje dhe dalje të lehtë dhe ka 1 dritare me 2 mbyllje te njejta.
Te dyja mbyllen me zinxhir
Pëlhura e rrjetës mban nën kontroll insektet dhe mushkonjat dhe për më tepër jep një këndvështrim të mirë nga ana e jashtme.
Tenda ka 4 kunja metalike për ta hedhur në tokë.
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani