Arushi prej Pellushi 120Cm

4,300 L

Ne disa permasa
🏷120 Cm => Cmimi 3800 Leke
🏷135Cm => Cmimi 4500 Leke
🏷160 Cm =>Cmimi 6000 Leke
Disponohet ne ngjyra pana, roze, kafe dhe te kuqe 

Porosit ne moment
SKU: AP120CM Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani