Mobile Navigation Menu
Kyçu dhe perfito nga benefitet!
Regjistrohu tani


Produktet me te shitura


Nën 990 lekë

Ofertat e Qershorit

Rrobdishan

Mbulesa Divani

Fole per Kafshe Shtepiake

1990 L

1290 L

1990 L

Bli tani
Bli tani
Bli tani

Zbulo produktet tona me te reja

Bli Tani

Produktet
nen 990Leke

Bli tani

$950

Kategorite tona 😍

Shtëpia Ime (3504)

Sezonale (655)

Libra (14642)

Kujdesi Personal (691)

Fashion (662)

Elektronike (1116)

Regjistrohu per te marre oferat

Vendosni e-mailin tuaj per tu njoftuar per ofertat e Bum.al

Bum.al është platformë online ku çdo individ mund të kryejë të blejë, të shesë produkte/mallra në mënyrën më të shpejtë dhe transparente.

Informacione

 • Kush jemi
 • Si te blejme?
 • Si te shesim?
 • Bashkepunoni me ne
 • Harta e faqes

Kujdesi Klientit

 • Na kontaktoni
 • Transporti
 • Pagesat
 • Termat dhe kushtet
 • Mundesi kthimi

Llogaria ime

 • Regjistrohu
 • Hyr
 • Ke harruar fjalekalimin?
 • Porosite e mia
 • Shporta ime

Shkarkoni aplikacionin:

Rrjetet sociale: