SZ4333 Cante plazhi

1,300 L

Cantë plazhi me kapacitet te madh dhe mjaft rezistente .
Çantë plazhi 2në-1 : me hapësirë ruajtëse 32L + kapacitet ftohës 8L që mund të përdoret veçmas. Magazinim i mjaftueshëm për 4 peshqirë të mëdhenj, krem dielli dhe shumë më tepër. Xhepa anash për të ruajtur telefonin tuaj celular, syze dielli dhe çelësat.
Vera është e nxehtë, por pijet tuaja nuk jane: Çanta termike e shkëputur mund të përdoret veçmas ose si stendë për të stabilizuar çantën e plazhit për të qëndruar në këmbë. Efekti i izolimit të ftohtë të çantës mund të zgjasë deri në 10 orë.
Zinxhiri i mbyllur në pjesën e sipërme të çantës së plazhit parandalon rënien e sendeve.
Mos u shqetëso për rëren . Kjo cante eshtë bërë nga rrjetë që mund të marrë frymë për ta mbajtur atë të ajrosur, të freskët dhe pa rërë. Blu e mrekullueshme e oqeanit është verore dhe shumë e bukur.

Porosit ne moment
SKU: 050110062021 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani