Aparat Degjimi Elektronik

4,000 L

Pajisje elektronike që bën të lehtë dëgjimin për njerëzit kur kanë një humbje të dëgjimit natyral.
Ky aparat përbëhet nga një mikrofon, një përforcues dhe një marrës.

Vjen me 2 bateri dhe 3 veshore me madhësi të vesheve.

Prodhimi maksimal i zërit: 130 +/- 5db

Fitimi i zërit: ≥50db

Gama e frekuencës: 300-4000Hz

Zhurma e hyrjes: ≤30db

Tensioni: DC 1.5V Aktual: ≤4mA

Paketa përfshin: 1 x JECPP F-135

Akses pa tela për dëgjimin e zërit përforcues të veshëve 1 x Box 3 x veshore 2 x bateri qelizore 1 x Manuali i Përdorimit

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani