Greentest Eco 5

18,200 L

Greentest eshte pajisje elektronike qe perdoret per te matur nivelin e nitratit ne frutat, perimet dhe mishin

Nitratet formojne nitrite ne trupin tone. keto nitrite shnderrohen me tej ne nitrosamina, te cilat jane te lidhura me forma te ndryshme te kancerit – ne menyre specifike me kanceret intenstinale (stomak, zorre e trashe etj)

Greentest ka treguar se eshte shume revolucionar. Eshte aparati i pare i llojit te vete: nuk ka aktualisht aparat tjeter testues te ushqimeve ne treg me te cilin konsumatoret ta perdorin ne menyre te sigurte ne shtepi per te testuar ushqimet per nitratet ose per lloje te tjera kimikatesh

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani