Syze Dial Vision me lente te modifikueshme

2,000 L

Syzet e para ne bote per largesi dhe per te lexuar, te cilat mund ti merrni pa rekomnadim nga mjeku.
Me ane te mekanizmit filtrues qe ndodhet ne pjesen anesore te syzeve, mund ta pershtasni lenten ne baze te nevojave qe keni.

Porosit ne moment
Telefono tani