Kostum Sauna per Meshkuj

2,500 L 2,000 L

I pershtatshem per stervitje.
Ndihmon ne humbjen e peshes duke iu bere te djersini me shume gjate stervitjes.
I fiksuar me llastik te duart dhe kembet nuk lejon qarkullimin e ajrit te ftohte.
Nje set pantallona dhe bluze me material qe nxit djersitjen.
Mund te mbahet kur dilni per ecje dhe per vrap.
Porosit ne moment
SKU: ks2020 Category:
Telefono tani