SH0836 Tasa Qelqi 5 cope

990 L

5 tasa qelqi te madhesive te ndryshme
Kapakë silikoni hermetike me ngjyra te ndryshme jeshile,e verdhe,e kuqe dhe blu
Për fruta, perime dhe çdo gatim
Përdoret edhe në mikrovalë
Tasi 1 – 900ml – 7 cm H 16,5 cm
Tasi 2 – 500ml – 5,5 cm H 14 cm
Tasi 3 – 350ml – 5 cm H 12 cm
Tasi 4 – 200ml – 4 cm H 10,5 cm
Tasi 5 – 150ml – 3 cm H 9 cm

Porosisni nga WhatsApp

SKU: 8007429563118 Category: