SH0180 Tavoline portative multifunksionale – Bum.al

SH0180 Tavoline portative multifunksionale

2,500 L

•Strukturë metalike (zezë), MDF i plastifikuar
•Pjesa siper prej druri
•Syprine 60x40cm
•Lartesia e ndryshueshme deri ne 85cm
Dizenjimi kompakt përfshin të gjithë hapësirën që ju nevojitet për një Tavolinë të mirë-organizuar.
Për më tepër eshte e palosshme dhe do të ndihmojë të përshtatet në hapësira të ngushta.
Clear
Porosit ne moment
SKU: 150124112020 Categories: , , ,
Call Now ButtonTelefono tani