SH1224 Leter murale 3D me ngjitje 3mm – Bum.al

SH1224 Leter murale 3D me ngjitje 3mm

230 L

Permasat: 70×77 cm spesori 3mm

Material PVC, shkume e gomuar, e cila mund të ngjitet në mur, xham, mobilje, pllaka qeramike dhe sipërfaqe të tjera të lëmuara.Imitim i tulles se gurit 3D, i papershkueshem nga uji dhe material jo toksik. Eshte shkume e gomuar, qe ngjitet ne mur, xham, mobilje dhe siperfaqe te tjera.⠀
Pritet lehtesisht me gershere sipas permasave te deshiruara.⠀

Porosit ne moment
SKU: 8002070182558 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani