SH1284 Koke dushi me drita te ndryshueshme

1,500 L 990 L

Thermo glow eshte koke dushi me drita e cila ndricon fale presionit te ujit.

Dhurojini ngjyra dhe argetim dushit tuaj ne nje cast, mjafton te nderroni koken ekzistuese.

Thermo glow ndryshon ngjyren sipas nxehtesise se ujit.

Ngjyra jeshile ndizet kur uji eshte i ftohte 0-25 grade celcius, ngjyra blu ndizet kur uji eshte i vaket 26-35 grade celcius dhe ngjyra e kuqe kur uji eshte i nxehte 36-45 grade celcius .

Porosit ne moment
SKU: 8003856520533 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani