Komerdare si Akullore

2,900 L

Nuk do ju pelqente qe freskin e akullores ta kishit dhe ne plazhe
Ndiu e vecante ne plazhe me super Akulloren
Akullorja ka permasa 24.5 x 8.3 x 22.9 cm

Porosit ne moment
Telefono tani