Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit

6,000 L 4,300 L

Vetefiltron ujin ✅

Ujë i ngrohtë në shtëpi pavarësisht rrethanave!

Rubineti elektrik për ngrohjen e ujit tani me kontroll dixhital duke siguruar ujë të ngrohtë menjëherë – kurseni kohë, energji dhe ujë.

Me ekran dixhital qe tregon temperaturën.

Materiali kryesore qeramike, 100% i sigurtë

E rrotullueshme 180 grade

Rubineti eshte i rrotullueshme, e ngroh ujin ne pak sekonda

Me nje prize te vetme qe vendoset ne korent dhe kryen procesin e ngrohjes se uje

Harxhon 3 KW energji ne ore

Ekran LED Dixhital

Permasat (cm) 330x175mm
Fuqia 3000 Wat

Porosit ne moment
Telefono tani