SZ198 Varke Profesionale 3 Persona

39,000 L

Varka me fryrje Mariner 3 është ndërtuar me materiale superiore për një qendrueshmeri dhe rezistence të larte certifikuar nga rojet bregdetare në US.
Me dysheme të ngrute dhe vend për montim motorri.
Në paketim do të gjeni:
Varkën
Pompë dore
Set për riparm
Dy lopata alumini
Dyshemen e ngurtë
Cantën e transportit

Permasat: Gjatesi  2.97 Metra Gjeresi  1.27 Metra

Porosit ne moment
SKU: 120522042021 Categories: , , ,
Call Now ButtonTelefono tani