Adaptor për kufje “Type C në Jack”

700 L 480 L

Adaptor për të gjithë telefonat android që nuk e kanë një portë aux për kufjet dhe punojne vetëm me kufje type-c.

Nuk keni pse të shqetësoheni më për kufjet me fish aux pasi kjo pajisje ju vjen në ndihmë pa e ulur cilësinë e audios.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani