SH2342 Tas ushqimi inox me dy ndarje

1,500 L

Jetë gjatë dhe plot hapësirë, ideale për përdorim të përditshëm, për të ruajtur ushqimet e freskta, me aromën e tyre dhe pa asnjë kompromis në shije, që mund të vijë nga përdorimi i kutive plastike.

Ideale për çdo udhëtim e për t’u marrë me vete!

  • 100% Stainless;
  • Me 2 ndarje të brendshme;

Out of stock

Porosit ne moment
SKU: 0403140122 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani