P021 Bojak Tile Reform Glue – Bum.al

P021 Bojak Tile Reform Glue

890 L

Agjent i mrekullueshëm për mbushjen e boshllëqeve të pllakave të bardha, i cili është i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga myku!

Perfekt per riparimin e finove të pllakave, riparimi i pllakave për pishina etj
Përdoreni atë për pllaka vaske, lavaman, pllaka tualeti në banjë, lavaman ballkoni, pllaka për verandë, pllaka korridori dhe çarje të tjera.
Ofron veçori për të parandaluar rritjen e mykut në dysheme.

Porosit ne moment
SKU: 121318022022 Category:
Call Now ButtonTelefono tani