SZ66 Termus per Piknik

2,990 L

Termus 24 L ,është një frigorifer portativ funksional, plastik, me një vëllim deri në 24l, me ngjyrë të errët .
Është ideal për ekskursione, pikniqe, kampe, plazh…
Termusi per piknik ruan temperaturën deri në 12 orë pas vendosjes se pllakave ftohese , mjaftueshëm për të kaluar një ditë në natyrë me pije dhe ushqime freskuese.
Ka një dorezë praktike mbajtëse në kapak.
Pllakat ftohese nuk jane te perfshira .
Pllakat lihen fillimisht në frigorifer për një periudhë të caktuar kohe dhe më pas vendosen në Termus dhe jeni gati për të shkuar.
Porosit ne moment
SKU: 042704052022 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani