SZ1245 Set Tavoline + 2 stola me Palosje

5,480 L 4,990 L

Kjo tavoline eshte kompakte dhe rezistente . Projektime unike si tub alumini në formë U-je , kunja sigurie etj .garantojnë një tryezë të qëndrueshme dhe rezistente.
Materiale me rezistencë të lartë.
Pjesa e jashtme eshte bërë prej tela rezistente  dhe tub çeliku të lëmuar. Të gjitha janë krijuar për të qenë të qëndrueshme.
Mund të paloset me lartësinë e rregullueshme 15.0 in, 27.6
Shume i lehte për tu instaluar në çdo kohë dhe në çdo vend me një sensor të pranueshëm. E përsosur për pikniqe, lojëra, festa, peshkim, kampe, koncerte dhe udhëtime me familjen dhe miqte. Permasat 90x60cm
Porosit ne moment
SKU: 103427042021 Categories: , , ,
Call Now ButtonTelefono tani