Perde Magnetike

990 L

Stop për insektet të bezdisshëm! Rrjeti i pengon ata të hyjnë në flokët magnetike përgjatë perdes. Nëse duart tuaja janë të zëna, perdja me mbylljen magnetike do të mbyllet automatikisht pas jush.
Kurseni para dhe mbrojeni veten nga mushkonjat. Pas përfundimit të sezonit, ju lehtë mund të mbivendoseni ose ruani atë deri në atë të ardhshme.
E përshtatshëme për dyert e vetme, dyert rrëshqitëse – për pothuajse të gjitha llojet e dyerve!
E përkryer për kafshët shtëpiake – nuk keni më nevojë të ngriheni dhe të hapni dhe të mbyllni manar tuaj çdo herë
Trajtimi më i mirë kundër mushkonjave dhe të gjitha llojet e insekteve të tjera!
Përmasat: 212 x 106 cm
Numri i kyçeve magnetike: 8
Porosit ne moment
SKU: 740275008072 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani