Forma për ëmbëlsira

599 L

Jepuni formë ëmbëlsirave tuaja njësoj sikur jeni në resorantet prestigjoze.

  • 3 pjesë në formë katrore me 3 madhësi të ndryshme;
  • Në ngjyrë Silver e përbërë nga material alumini i cilësisë së lartë, rezistent ndaj nxehtësive;
  • Para dhe pas çdo përdorimi rekomandohet larja me ujë të ngrohtë për rezultate sa më të mira.

Porosisni me një klikim

SKU: 6935107626560 Category: