Ventilator Freskues 18” 2n1

3,500 L

Mund të instalohet ne 2 menyra si në dysheme apo edhe ne kembe.
Opsionale mund ta vendosni edhe ne mur
Ventilatori ka 3 nivele te rregullueshme shpjeJtesie
Performance e larte Fuqia 100 wat
Materiali: plastik dhe celik
Dimensionet: 49,21 inç i lartë x 19,68 inç i gjerë x 18 inç diametër
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani