Varese Rrobash 8n1

1,200 L 990 L

Shumefishoni hapesiren e dollapit tuaj nderkohe qe mbani veshjet e organizuara, pa rrudha dhe me te rregullta per ti gjetur kur ju duhen.
 
Kursen hapesire fale opsionit te palosshem. Mund t’ju hyj ne pune jo vetem per perdorirm ne shtepi, por dhe gjate udhetimeve kur pergatisni valixhet tuaja.
Krijuar me cilesi te larte plastike, mjaftueshem e qendrueshme per te varur dhe rroba te renda, te lagura, triko, funde, kemisha etj.
Kjo varese rrobash pershtatet per shtepi, dyqan dhe cdo lloji bodrumi. Ju mund ti varni rrobat ose ne pozicionin horizontal ose ne pozicionin vertikal.
Projektuar per te mbajtur pesha te konsiderueshme ne veshje pa veshtiresi dhe demtim te tij. Produkt afategjate ne kohe dhe i domosdoshem per personat me shume rroba dhe pak hapesire.
Porosit ne moment
SKU: 6931581243088 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani