SH0143 Varese rrobash me 9 vende

150 L 99 L

Trefishoni hapesiren e dollapit tuaj nderkohe qe mbani veshjet e organizuara, pa rrudha dhe me teper hapesire per ju. Projektuar per te mbajtur pesha te konsiderueshme ne veshje pa veshtiresi.Ne gjendje ne ngjyre te zeze,gri dhe Bezhe
Ne ju sjellim Varese Rrobash qe ju kursen deri ne 80 % te hapsires suaj.
1 varese ka 9 vende
Maksimizon hapesiren tuaj te dollapit.
Duke ju dhënë hapësirë ​​të bollshme për të varur të gjitha rrobat tuaja.
Varese rrobash e cila ju liron me teper hapesire ne dollapin tuaj dhe nje pamje estetikisht me e rregullt per syrin.

Ju mund ti varni rrobat ose ne pozicionin horizontal ose ne pozicionin vertikal.

*Merr 10 cope dhe paguaj vetem 900 Leke*

Clear
Porosit ne moment
SKU: 8005944550712 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani