SZ659 Shezllon Me Palosje (blu) – Bum.al

SZ659 Shezllon Me Palosje (blu)

6,490 L 5,490 L

Bërë nga korniza metalike e zezë dhe tekstili blu.
Me tre pozicione të mbështetëses.
Përmasat: 186x59x27.5 cm
Lartësia maksimale e shpinës: 74 cm
Përmasat e mbyllura: 80x16x60 cm
E përsosur për përdorim në shtëpi, për plazh dhe kampe.
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani