SZ542 Pishine Familjare me Kornize Metalike dhe sistem filtrues (366 x 76 cm) 28210NP

19,900 L

Argetohuni në oborrin tuaj me familjen dhe miqtë në këtë Pishine familjare nga Intex.
Pishina mund të vendoset shpejt dhe lehtë.
Materiali me 3 shtresa rezistent ndaj shpimit siguron forcë dhe qëndrueshmëri shtesë ndërsa korniza e fortë prej çeliku siguron një ndërtim të fortë.
Pishina është gjithashtu e lehtë për tu mirëmbajtur dhe ruajtur kur nuk është në përdorim.
Merrni pishinën në shtëpi dhe shijoni ditet e bukura të verës

Specifikimet
Ngjyra blu
Kornizë e fortë çeliku
Materiali rezistent në me 3 shtresaPerfshin kompletin e riparimit 

Sistem Filtrues

Përmasat: 366 x 76 cm (Diametri x H)
Kapaciteti 6,503 litra (90% e mbushur)
Gati për t’u mbushur me ujë në 30 minuta
Materiali: PVC: 100%

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani