Mini Teleskop 10-30X25

2,500 L

Mund te afroni pamjet ,objektet deri ne afersine e deshiruar

Mund te meret lehtesisht me vete kudo qe ju te shkoni

Ju mund te zmadhoni pamjet nga 10-30 here

Kompakte, e lehte dhe mund te behet ne gjatesi te ndryshme

Diametri i lentes eshte 25 mm

Diametri i akularit eshte 13 mm

Kendi i shikimit eshte 2 grade

Mund te afroje nje pamje qe nga distanca 61-1000 m nga ku ju ndodheni

Diametri i daljes eshte 2.5 mm

Gjatesia per fokusim eshte 0.5 m ( largesia e objektit me te afert )

Zmadhohet ne 2 lartesi te ndryshme dhe rrotullohet ne dy menyra

Permasat minimale jane 127 × 32 x 32 mm

Permasat maximale jane 200 × 32 mm.

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani