SZ129 Karrige Portative (Krahe Druri)

2,990 L

Karrige Kampimi të Palosshme .
Pjesa metalike e 1 copë karrigeje të palosshme është me profil të trashë dhe e lyer me vozë furre elektrostatike.
Nuk do të hasni probleme të tilla si ndryshkja dhe nxirja.
Ka një strukturë trupore solide me profilin e trashë.
Ka një kapacitet mbajtës deri në 110 kg.
Me pëlhurën e tij shumë të qëndrueshme akrilike, ai siguron përdorim të rehatshëm dhe qëndrueshmëri.
Krahët e tij janë prej druri dhe është përdorur dru i cilësisë së parë.
Mund të paloset në një pjesë dhe lehtësisht me një dorë.
Mund ta vendosni lehtësisht në bagazhin e çdo automjeti.
Mund të përdoret lehtësisht si karrige kampingu, karrige pikniku, karrige kopshti, karrige ballkoni.
Komoditeti dhe qëndrueshmëria e tij rriten me pëlhurat mbështetëse në shpinë dhe sedilje.
Ofron përdorim ideal si kopsht, verë, piknik, ballkon, kamping, plazh, karrige udhëtimi.
Clear
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani