SSD Verbatim 128GB

5,600 L 4,480 L

Specifikimet:

  • Hard disk i brendshëm për kompjuter dhe laptop
  • Kapaciteti: 128GB
  • Madhesia: 2.5″
  • Modeli: SATA III
  • Shpejtësia maksimale e transmetimit të të dhënave: 6Gbps
  • Shpejtësia maksimale e leximit të të dhënave: 560 MB/s
  • Shpejtësia maksimale e shkrimit të të dhënave: 430MB/s

Hard disku është i brendshëm për kompjuter
Garancia 2 Vite.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani