Ore tavoline me kamer te fshehur HD

3,500 L

☑️Sensor levizje
☑️Pamje e qarte dhe gjate nates
☑️Kontrollim nepermjet telefonit.
☑️Shikim ne cdo distance
☑️MiniSd deri ne 32GB
☑️Funksionon me bateri
Porosit ne moment
Category:
Telefono tani