Cigare elektronike

5,500 L

 • Përshkrimi i produktit
  • Gjatësia: 135 mm
   Diametri: 14 mm
   Rezistencë të ndërueshme 2,2 Ω
   Automizer xhami, një mbushje e plotë 1,6 ml e tij na mundëson 350 thithje
   Një karikim i plotë Baterie na mundëson 650 thithje
   Koha e karikimit 2,5 – 3 ore
 • Avantazhet
  • Automizer xhami
   Mundësi zgjedhjeje, 8 dezaine te ndryshme
   Rezistencë e ndërueshme
   100% garanci qeë nuk ka shije djegie ose rrjedhje të lëngut
 • Përdorimi

Ç’filetoni pipën nga Automizeri

Me majën e bidonit në anësore mbushni Automizerin pa kaluar nivelin 1,6 ml

Rifiletoni pipën

Filetoni Automizerin në Bateri dhe sigurohuni që Bateria të ketë karikim

Shtypni butonin që të filloni të tymosni

Servis mbas shitjes

  • Për çdo 30 ml lëng ose 3 bidona x 10 ml duhet ndëruar Rezistenca
Porosit ne moment
Category:
Telefono tani