Ore Smart Fitbit High Tech

5,500 L

Fitbit Versa është shoqëruesi i përsosur i të gjitha aktiviteteve tuaja ditore.
Optimizoni ushtrimet, regjistroni aktivitetet tuaj dhe qëndroni të motivuar me ndihmën e orës SMART Fitbit Versa.
Aksesori arrinë të mas kaloritë e djegura, distancën, nivelin e ngritej mbi nivel deti, mund të lidhet me celular nëpërmjet teknologjive Bluetooth, është rezistente ndaj ujit deri në 50 metra thellësi, mban ekranin LCD me madhësi 1.34″ dhe vjen me ngjyrë të hirtë.
Funksionet –> Thirrje dhe mesazhe, GPS, Sport Tracking, monitorues gjumi, mates distance dhe kalorie, notification nga Facebook, WhatsApp, WeChat,Instagram.

Out of stock

Category: