Dekoder Tokesor DVBT2 Romsat TR-2018 HD

2,500 L

Marka ROMSAT.
Model: TR-2018HD.
E pershtatshme edhe per TV e vjeter qe nuk kane hyrje me porte HDMI
Me Dekoderin DVB-T2 mund te shikoni te gjitha kanalet ne formatin digjital pa pagese
Dekoderi ju lejon të shikoni kanale standarde (SD) dhe kanale për definicion të lartë (HD).
I pajisur me porte USB qe mund te shikoni filma nga USB-ja juaj ose mund te beni lidhje me USB Wifi.
Lidhje me fishe HDMI.

Porosit ne moment
Category:
Call Now ButtonTelefono tani