Pajisje 5n1 per Internet

2,990 L

Thuaj lamtumirë zonave pa WiFi.
Shpejtësi pa tela deri në 300Mbps
I Përshtatshëm dhe i lehtë për t’u instaluar, mbulimi i zgjeruar WiFi.
Rritni gamën dhe shpejtësinë tuaj ekzistuese të rrjetit, duke dhënë WiFi deri në 300Mbps.
Ajo funksionon me çdo ruter standard WiFi dhe është ideal për mbajtjen e pajisjeve tuaja mobile të lidhura ndërsa lëvizni në të gjithë shtëpinë tuaj.

Out of stock

Category: