SH1207 Ventilator Elektra EV-2002T 20″

11,990 L 10,990 L

Ventilator nga Elektra .

Pajisje e cila ftoh ambientin tuaj ne menyre efikase dhe te shpejte.

Specifika:

  • Marka : Elektra
  • Modeli: EV-2001T ( FE-20″)
  • Fuqia: 180W
  • Numri i fleteve te helikes: 3
  • Materiali i helikes: Metalik
  • Nivelet e fuqise: 3
  • Tipi i vendosjes: Tokesor
  • Permasat: 132 cm
  • Siperfaqja e mbulimit: 25 – 40 m2
  • Garancia: 12 muaj
Porosit ne moment
SKU: 4015202021 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani