Qafore me Ngrohje Magnetike

1,500 L 700 L

Dhimbjet e qafës janë ndër shqetësimet e shpeshta me të cilat përballemi gjatë përditshmërisë. Shpesh herë janë kalimtare, e në raste të tjera kërkojnë trajtime .
E rekomanduar nga mjeket e vertete
Ja si ju ndihmon kjo pajisje
• Duke Përdorur teknologjinë e magnetit per rreth 30 min ne dite,nxehtësia natyrore përmirëson qarkullimin e gjakut në qetësimin e muskujve.
• Rekomanduar per te relaksuar muskujt pas stërvitjes, ose problemet të lidhura me moshën, tensionin dhe dhimbjen e kokes etj.
• Ofron mbështetje të qëndrueshme per qafen dhe pershtatet per cdo njeri.
• Një madhësi i përshtatet të gjitha; afërsisht 50cm në gjatësi
• Dimensionet e jastëkut të ngrohjes: 6 ”x 2”
Porosit ne moment
SKU: 6878567857856 Category:
Call Now ButtonTelefono tani