SH2452 Ngjites i Dyanshem 3m

990 L 699 L

Ngjites i dyanshem me 2 shtresa ngjitese ne te dyja anet ideal per ta ngjitur ne mur apo cdo siperfaqe tjeter dhe te mbani objektet e ndryshme qe deshironi si: korniza fototgrafish, ene kuzhine, vegla pune apo aksesore te ndryshem
Ndertuar nga material me rezistencë te lartë
Gjeresia 3cm
Gjatesia 300 cm
Poroszit 2 cope per 990 Leke
Porosit ne moment
SKU: 8000311357345 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani