Mp3 me Bluetooth G7

1,290 L 680 L

Mund ta vendosni ne makine te degjoni muzike dhe njekohesisht te karikoni telefonin tuaj
Me ekran, radio FM.
Suporton U-disk dhe TF card
Mund te pergjigjeni telefonit tuaj me bluetooth, te refuzoni ate, ta telefononi serish dhe te tjera
Me redutim maksimal te zhurmes.
Fiket dhe ndizet automatikisht
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani