Kasaforte metalike e vogel

3,990 L 3,500 L

Ngjyre Gold dhe te Bardhe,Roze  dhe te Zeze

Seria e kasafortave standarde
▪️Kasaforta është ideale për përdorime në shtëpi sepse është e vogël dhe shumë e lehtë në përdorim.
▪️E bardhë, 4kg dhe 2 bullona me Dia.16 mm.
▪️Spesori i derës- 3 mm.
▪️Spesori i trupit- 1.5 mm.
▪️Me kod përdoruesi dhe emergjence.
▪️Me çelës emergjence.
▪️4 Bateri AA 1.5V.
▪️Me sinjalizim.

Permasa 27x22x21Cm

Porosit ne moment
SKU: 9332117002280 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani