Kamera per kompjuter dhe laptop WEB CAM

2,780 L 2,180 L

-Kamera Web 1080P me mikrofon te integruar e pershtatshme per  PC Laptop Desktop USB.
-Kamer me korrigjim të dritës pajisur  me lente qelqi FULL HD jep video mahnitese me cilesine me te larte.
-Mikrofon me cilësi HD dhe stereo.
-Kamera kap video me cilesi të lartë në një kënd të gjerë deri në 110 gradë, e shkëlqyesher per  konferenca,  transmetim i drejtpërdrejtë, etj.
-Eshtë shumë e lehtë për t’u përdorur, thjesht Plug and Play.
-Webcam me transmetim pro me teknologji të përparuar të  videos H.264 ofron video me cilësi të shkëlqyera në Skype, Facetime, OBS, XBOX ONE, Hangouts, Facebook, Zoom, Twitch etj.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani