SZ663 Komerdare Plazhi ne forme Guacke

3,590 L

Permasa  1.78 m x 1.65 m Format elegante dhe ngjyrat origjinale per tu ndjere vertet qe lundroni mbi fruta apo personazhe. Fryhet mjaft lehte , lehtesisht I transportueshem, mundeson qendrimin mbi uje duku ju lidhur midis rrezatimit dhe freskise se ujit te detit.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani