Drite Led Nova per eleminimin e mushkonjave

1,500 L

Nëpërmjet rrezeve infra ngordh të gjitha insektet rreth llambës dhe i bllokon në fund të llambës.
Shpenzon pak energji.
Mund ta përdorni edhe si dritë gjumi gjatë natës.
E përshtatshme për shtëpi, zyra, hotele, etj.

Out of stock

SKU: 6985214708161 Categories: ,