Tastierë për lojra TRUST GXT 865 Asta

7,000 L

-Numri i butonave: 104 + 12 butona të multimedias  (FN + F1 deri tek F12).
-Paraqitja e disponueshme: USA
-Drita e prapme: RGB LED shumë ngjyrëshe e bardhë, e kuqe, portokalli, jeshile, blu, vjollcë, shkronja të ndriçuara dhe intensitet të rregullueshëm. Efektet mund të ndryshohen duke shtypur butonin me ikonën e llambës, e cila ndodhet pranë tastit të djathtë CONTROL.
-Anti-fantazmë: 26 butona
-Ngjyra: e zezë
-Ndërfaqja: USB 2.0
-Gjatësia e kabullit: 1,5m
-Kabull i gërshetuar
-Materiali: Plastikë, pjatë metalike mbrapa
-Pesha: 1152 g
-Dimensionet (mm): 355mm x 135mm x 20mm

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani