SZ895 Varke Intex Explorer 200 ( 58330NP )

2,490 L

Bëni një garë varkash me miqtë ose lundroni me qetësi rreth pishinës në ditët nxehta të verës me kapacitetin për 2 persona Intex Explorer 200.
Kjo varkë super e ndritshme përmban një litar kapjeje në hark, bravë të rremit dhe një dysheme të butë që fryhet për lundrim të lehtë.
Permasat : 1,85×0,94×0,41 cm
Kapaciteti i peshes 95 kg
Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani