SZ055 Pishine me 3 Dhoma Ajri

5,600 L7,200 L

Pishine ne 3 madhesi te ndryshme ,femijet mund të luajnë lojëra të ndryshme uji me funksionin e spërkatjes së ujit.
Kjo do t’i japë familjes tuaj më shumë kënaqësi duke spërkatur ujë së bashku me një nuancë freskie.
Material PVC dhe dizajn premium.
Është super i qëndrueshëm, i fortë.
E ndërtuar gjithashtu me një dizajn kullimi vrimash për daljen e ujit dhe tharjen e shpejtë.
Mund të merret kudo dhe të vendoset shpejt.
Mund të paloset dhe të paketohet në një madhësi kompakte pas shfryrjes, duke kursyer hapësirë ​​dhe është i lëvizshëm.
Kështu që mund ta ruani në makinën tuaj për të udhëtuar për të shijuar një pishinë personale kudo që dëshironi.
Materiali i trashë PVC i printuar me modele hapësinore fantastike, mund të krijojë një pushim unik në plazh në shtëpi për ju dhe familjen tuaj.
Mund te perdoret për fëmijë, të rritur, jashtë, kopsht, oborr të shtëpisë etj.

Clear
Porosit ne moment
SKU: 013023062022 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani