SH1349 Forma per Akullore

499 L 250 L

Ideale per te bere akullore ne shtepi, kasata, pure frutash, sorbets, etj.
Pajisur me nje mbeshtetje praktike per ngrirjen e perberjes ne akull dhe per te ruajtur formen.
Bere me plastike rezistente me cilesi te larte.
Materiali: Plastike e pareciklueshme dhe silikon
Permasa 12x7x14 cm

Out of stock

Porosit ne moment
SKU: 3406242021 Categories: , ,
Call Now ButtonTelefono tani