SH01038 Zorre për Vaditje me koke sperkatje 15M

1,500 L 990 L

Për një larje efikase të makinës apo kopështit tuaj zgjidhni këte Zorrë Magjike 15m e gjatë për të levizur lirshëm në vendin ku po pastroni dhe pistolete sperkatje.
Me 7 funksione të nxjerrjes së ujit, vaditja apo larja do të jenë aktivitetet tuaja më të preferuara
Një produkt jashtëzakonisht i domosdoshëm për cdo person që do të kujdeset për pastertinë me efikasitet!
Në ngjyrë Jeshile & Blu.

Clear
Porosit ne moment
SKU: 421452021 Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani